Winnaar: Leidse Effie

Square

Afgelopen jaar was ik een van de genomineerden voor “Raadslid van het jaar”. Mede vanwege mijn ideeënwedstrijd om armoede te bestrijden en dat de gemeente mensen beter gaat helpen om sociaal actief te worden doordat de gemeenteraad unaniem voor mijn initiatiefvoorstel stemde.  De winnaar was uiteindelijk Mart Keuning van de Christenunie maar ik ging niet me lege handen naar huis. Ik kreeg namelijk de Leidse Effie: Een aanmoedigingsprijs om door te gaan op de door mij ingeslagen politieke weg.

Luister hier naar het interview met Sleutelstad.

Foto Leidseglibber.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.