Hoe zou u armoede bestrijden?

Square

D66 wil graag van Leidenaren weten wat hun ideeën zijn om armoede te bestrijden. Binnenkort bespreekt de gemeenteraad nieuwe plannen voor schuldhulpverlening en in 2017 voor het armoedebeleid. Het beste idee wordt beloond met een bioscoopbon.

Kansen voor iedereen
D66 vindt dat iedereen moet mee kunnen doen in de maatschappij. In Leiden worden mensen met schulden of die het financieel niet breed hebben al op verschillende manieren geholpen. Maar we zijn er nog niet. D66 organiseert daarom een ideeënwedstrijd om armoede in Leiden nog beter te bestrijden en de schuldhulpverlening te verbeteren.

Denk mee
Leidenaren kunnen tot 6 januari 2017 hun ideeën sturen naar: lodi.vanbrussel@d66leiden.nl. Het beste idee wordt beloond met een bioscoopbon voor twee personen. De winnaar wordt na 6 januari bekendgemaakt via de facebookpagina van D66 Leiden (facebook.com/d66leiden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.